Grosshandlarn i Sala AB

Västmanlands län

Information

Grosshandlarn i Sala AB är ett företag som finns i Sala. I Grosshandlarn i Sala AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Back, Thomas Ingemar Emanuel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Bernt Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Berit Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Åman, Eva Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Grosshandlarn i Sala AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Grosshandlarn i Sala AB på telefon 0224-13734.

Bolaget skall bedriva handel med partivaror inom däck- och byggbranschen, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Grosshandlarn i Sala AB av bolagstypen Aktiebolag.

Grosshandlarn i Sala AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Grosshandlarn i Sala AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Grosshandlarn i Sala AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grosshandlarn i Sala AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Grosshandlarn i Sala AB har 556524-7631 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.