Running Sea AB

Västmanlands län

Information

Running Sea AB är ett av många bolag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Running Sea AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Running Sea AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Running Sea AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1996-10-17. Men sedan 1996-01-01 så har Running Sea AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lundag. 4, 733 36, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Running Sea AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-12771.

Sala arbetar för att bolag som Running Sea AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Running Sea AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva travverksamhet, avelsverksamhet samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Running Sea AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Running Sea AB och det är följande personer, Axelsson, Per Axel Gösta som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Margit Viola som är född 1934 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Running Sea AB är 556535-0773.