Neslup AB

Västmanlands län

Information

556539-6149 är organisationsnummer för bolaget Neslup AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Neslup AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Neslup AB finns i.

Neslup AB har varit registrerat sedan 1997-03-11 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Neslup AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Neslup AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Neslup AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Neslup AB så kan ni göra det på telefon genom 08-389835 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva byggverksamhet därtill projektering, förvaltning och försäljning av fasigheter samt äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Neslup AB och det är Östenson, Lars Erik som är född 1947 och har titeln Likvidator,