Kjell Fernström Bygg i Sala AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten åt privatpersoner och företag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kjell Fernström Bygg i Sala AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Kjell Fernström Bygg i Sala AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1997-03-13 så skapades Kjell Fernström Bygg i Sala AB och bolaget är har F-skattsedel Kjell Fernström Bygg i Sala AB har haft det sedan 1997-01-01.

Kjell Fernström Bygg i Sala AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556540-1790 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sala.

Just nu är Kjell Fernström Bygg i Sala AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Kjell Fernström Bygg i Sala AB så går det att nå dem via telefon på 0224-12096 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kjell Fernström Bygg i Sala AB är Fernström, Kjell Arne Robert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernström, Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .