Allan Eriksson Maskin AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva mark- och schaktningsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Allan Eriksson Maskin AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Allan Eriksson Maskin AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 1997-04-03 så skapades Allan Eriksson Maskin AB och företaget är har F-skattsedel Allan Eriksson Maskin AB har haft det sedan 1997-01-01.

Allan Eriksson Maskin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556540-9512 är organisationsnummret för företaget som finns i Sala.

Just nu är Allan Eriksson Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Allan Eriksson Maskin AB så går det att nå dem via telefon på 0224-14570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Mats Åke -Eriksson, Tord Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Allan Eriksson Maskin AB är Eriksson, Tord Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mats Åke som är född 1961 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .