Sala Lack & Teknik AB

Västmanlands län

Information

556543-7513 är organisationsnummer för bolaget Sala Lack & Teknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sala Lack & Teknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Sala Lack & Teknik AB finns i.

Sala Lack & Teknik AB har varit registrerat sedan 1997-06-27 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sala Lack & Teknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Sala Lack & Teknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sala Lack & Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sala Lack & Teknik AB så kan ni göra det på telefon genom 0224-86870 eller genom brev på följande adress:
Fabriksg. 8, 733 39, Sala

Bolaget skall bedriva fordons- och industrilackering samt reparations-, underhålls- och montagearbeten för både person- och lastbil samt inom verkstadsindustrin. Dessutom handel med bilar och biltillbehör samt bedriva åkerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Sala Lack & Teknik AB och det är Halvarsson, Matz Benny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Halvarsson, Britt Annika som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Jan Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlander, Anny Kristina som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,