Silverstadens Elektriska AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Silverstadens Elektriska AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Silverstadens Elektriska AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Silverstadens Elektriska AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556553-0879.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0224-17777 alternativt besöka eller skicka post till Silverstadens Elektriska AB på följande adress Fabriksg. 6, 733 39, Sala.

Silverstadens Elektriska AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Silverstadens Elektriska AB så sitter följande personer i styrelsen: Holm, Kent Johan Niklas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Holm, Kent Åke som är född 1951 och har titeln Suppleant , Österling, Roger Åke som är född 1967 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elinstallationer, försäljning av vitvaror samt därmed förenlig verksamhet.