Maple Avenue AB

Västmanlands län

Information

Maple Avenue AB är ett bolag som finns i Sala. I Maple Avenue AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Lars Jan-Ivar som är född 1954 och har titeln VD, Jonsson, Lars Jan-Ivar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Monica Lillianne Agda som är född 1960 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Jonas som är född 1971 och har titeln Revisor, Sjödén, Ann Ulrica som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Jonas Pettersson Revision AB som är född och har titeln RevisorExit US Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Maple Avenue AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Maple Avenue AB på telefon 0224-24141.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med utredningar och systemutveckling inom informationsteknik, travhästverksamhet, fastighetsuthyrning samt förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Maple Avenue AB av bolagstypen Aktiebolag.

Maple Avenue AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Maple Avenue AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Maple Avenue AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maple Avenue AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Maple Avenue AB har 556559-6490 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.