abSe media Aktiebolag

Västmanlands län

Information

abSe media Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där abSe media Aktiebolag finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. abSe media Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket abSe media Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. abSe media Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till abSe media Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Väsbyg. 17, 733 38, Sala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-87090.

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är abSe media Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

abSe media Aktiebolag har idag 556563-7294 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ringh, Mats Anders -Svedjemarker, Carl-Magnus Vilhelm -Svedjemarker, Ingrid Leonie är den som för stunden ansvarar för abSe media Aktiebolag

Bolaget skall bedriva formgivning, utställning och mediaproduktion, marknadskonsultation och marknadsföringsutbildning samt därmed förenlig verksamhet.

I abSe media Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedjemarker, Carl-Magnus Vilhelm som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ringh, Mats Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedjemarker, Ingrid Leonie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.