Mälardalens Mekaniska Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Mälardalens Mekaniska Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Mälardalens Mekaniska Aktiebolag finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mälardalens Mekaniska Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mälardalens Mekaniska Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Mälardalens Mekaniska Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mälardalens Mekaniska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Wibergsv. 1, 733 73, Ransta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0224-52000.

Sala arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mälardalens Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mälardalens Mekaniska Aktiebolag har idag 556575-3646 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mälardalens Mekaniska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning, reparationer och försäljning av lastbilar, entreprenadmaskiner, containrar, maskiner för grus och jordtillverkning samt av stålkonstruktioner samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Mälardalens Mekaniska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börjesson, Dag som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lena Ulla-Britt som är född 1955 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .