Argentum Vårdtjänster Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Argentum Vårdtjänster Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Argentum Vårdtjänster Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Argentum Vårdtjänster Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Argentum Vårdtjänster Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-08. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Argentum Vårdtjänster Aktiebolag ska trivas.

Argentum Vårdtjänster Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, uthyrning av vårdtjänster samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Argentum Vårdtjänster Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Argentum Vårdtjänster Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Argentum Vårdtjänster Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 090-181610.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Argentum Vårdtjänster Aktiebolag är Nilsson, Carl Anders Jörgen som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Broström, Ylva Magdalena som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Argentum Vårdtjänster Aktiebolag har 556578-6539 som sitt organisationsnummer.