Fraktjätten Roger Näslund AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva spedition samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva kioskverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fraktjätten Roger Näslund AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Fraktjätten Roger Näslund AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 2000-03-07 så skapades Fraktjätten Roger Näslund AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556585-1390 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sala.

Just nu är Fraktjätten Roger Näslund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Fraktjätten Roger Näslund AB så går det att nå dem via telefon på 0224-29704 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fraktjätten Roger Näslund AB är Näslund, Bengt Roger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .