Per Ragnarsson Holding AB

Västmanlands län

Information

Per Ragnarsson Holding AB är ett bolag som finns i Sala. I Per Ragnarsson Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ragnarsson, Per Artur Daniel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Cecilia Linnéa som är född 1986 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per Ragnarsson Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Per Ragnarsson Holding AB på telefon 070-4607049.

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom ekonomi, affärsutveckling och fastigheter. Fastighetsförvaltning. Fastighetshandel. Investeringar i mindre och medelstora företag. Bilhandel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Per Ragnarsson Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

Per Ragnarsson Holding AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Per Ragnarsson Holding AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-23 och Per Ragnarsson Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per Ragnarsson Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Per Ragnarsson Holding AB har 556587-7353 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.