JurArk AB

Västmanlands län

Information

JurArk AB är ett av många verksamheter som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som JurArk AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JurArk AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-05-02.

JurArk AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2000-04-18. Men sedan 2000-07-31 så har JurArk AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brantingsg. 9, 733 33, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JurArk AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0224-15800.

Sala arbetar för att verksamheter som JurArk AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JurArk AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bistå kommuner, landstin, statliga myndigheter, kyrkliga och andra organisationer med uppdrag, utbildningar och rådgivning inom områderna juridik, dokument- och informationshantering,utredningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JurArk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JurArk AB och det är följande personer, Björkstedt, Klas Axel som är född 1951 och har titeln VD, Björkstedt, Klas Axel som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Matsson, Per Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rundström, Sirpa Helena som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkstedt, Ingrid Gunilla Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Matsson, Karin Ingela Linnea som är född 1949 och har titeln Suppleant.Rundström, Nils Anders som är född 1953 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för JurArk AB är 556589-7393.