Annalunda Teknik & Design AB

Västmanlands län

Information

Annalunda Teknik & Design AB är ett bolag som finns i Sala. I Annalunda Teknik & Design AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Billman, Anna Margareta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Billman, Kerstin Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Eriksson, Gunborg Elisabet som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Annalunda Teknik & Design AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Annalunda Teknik & Design AB på telefon 0224-29110.

Bolaget skall driva förmedling av tjänster och produkter för internet och liknande media inkluderande design, programmering och utbildning. Design och tillverkning av utställningsmaterial, skärmar och skyltar. Verksamhet inom marknadsföring samt information avseende informativa texter som exempelvis pressmeddelanden, produktbeskrivningar, företagspresentationer eller intern information till anställda inom ett företag. Rumsuthyrning med frukostservering. Arrangemang med äventyrs-, frilufts- eller andra rekreationsaktiviteter för grupper av deltagare samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är Annalunda Teknik & Design AB av bolagstypen Aktiebolag.

Annalunda Teknik & Design AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Annalunda Teknik & Design AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-06-01 och Annalunda Teknik & Design AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-06-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Annalunda Teknik & Design AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Annalunda Teknik & Design AB har 556590-8703 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.