Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman)

Västmanlands län

Information

Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) är ett bolag som finns i Sala. I Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Merelius, Nils Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Skagerstam, Janica som är född 1969 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) på telefon 021-413355.

Bolaget skall bedriva restaurang-, catering- och festvåningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) av bolagstypen Aktiebolag.

Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-02-16 och Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-02-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Merelius Restaurang AB (Restaurang Bellman) har 556603-6694 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.