Törnlinds VVS AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Törnlinds VVS AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Törnlinds VVS AB är ett av dem. Statusen för Törnlinds VVS AB är att Bolaget är aktivt.

Törnlinds VVS AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-07-25. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Törnlinds VVS AB ska trivas.

Törnlinds VVS AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23. I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av fjärrvärmeprodukter och produkter med industriell ånga, utföra installationer och servicearbeten inom vvs-området, handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Törnlinds VVS AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23.

Idag är Törnlinds VVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Törnlinds VVS AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-77443.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Törnlinds VVS AB är Törnlind, Hans Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnlind, Janette Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Törnlinds VVS AB har 556613-5538 som sitt organisationsnummer.