Fagersta Företagspark AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Fagersta Företagspark AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fagersta Företagspark AB är ett av dem. Statusen för Fagersta Företagspark AB är att Bolaget är aktivt.

Fagersta Företagspark AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-08-13. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fagersta Företagspark AB ska trivas.

I Sala så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, värdepappershandel, bilhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fagersta Företagspark AB inte är momsregistrerat.

Idag är Fagersta Företagspark AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Fagersta Företagspark AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-53130.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fagersta Företagspark AB är Hoel, Lars Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Odd Christopher som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Sven Håkan som är född 1972 och har titeln Delgivningsbar person, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .

Fagersta Företagspark AB har 556614-5222 som sitt organisationsnummer.