Kindmarks El & Montage AB

Västmanlands län

Information

556623-8662 är organisationsnummer för bolaget Kindmarks El & Montage AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kindmarks El & Montage AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Kindmarks El & Montage AB finns i.

Kindmarks El & Montage AB har varit registrerat sedan 2002-02-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kindmarks El & Montage AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Kindmarks El & Montage AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kindmarks El & Montage AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kindmarks El & Montage AB så kan ni göra det på telefon genom 0226-50507 eller genom brev på följande adress:
Lindsnäsv. 12, 774 41, Avesta

Bolaget skall bedriva verksamhet med elinstallationer, installation och försäljning av industriportar och garageportar till småhus samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kindmarks El & Montage AB och det är Kindmark, Leif Tomas Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,