Landbergs Entreprenad Mälardalen AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Landbergs Entreprenad Mälardalen AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Landbergs Entreprenad Mälardalen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Landbergs Entreprenad Mälardalen AB är momsregistrerat sedan2002-08-05 och har organisationsnummer 556627-5904.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0224-20590 alternativt besöka eller skicka post till Landbergs Entreprenad Mälardalen AB på följande adress WIBERGSVÄGEN 1, 733 73, Ransta.

Landbergs Entreprenad Mälardalen AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-05.

I Landbergs Entreprenad Mälardalen AB så sitter följande personer i styrelsen: , Landberg, Nicklas Lennart Robert som är född 1985 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom renhållning samt mark- och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.