Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva sjukvård- och rehabiliteringsverksamhet samt genomföra kursverksamhet och ge konsultationer inom vårdområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 2002-05-29 så skapades Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag har haft det sedan 2002-08-15.

Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-15

556627-9666 är organisationsnummret för företaget som finns i Sala.

Just nu är Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0224-29429 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Antonia Jacobaeus REHAB Aktiebolag är Jacobaeus, Eva Antonia som är född 1953 och har titeln VD, Jacobaeus, Eva Antonia som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Eva-Brita som är född 1986 och har titeln Suppleant, Persson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .