Skruven i Sala Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Aktiebolag som heter Skruven i Sala Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Skruven i Sala Aktiebolag i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Skruven i Sala Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-05 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2002-06-25 så har Skruven i Sala Aktiebolag varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Skruven i Sala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Skruven i Sala Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bergslagsg. 1, 733 31, Sala. Vi ni istället prata med Skruven i Sala Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva inköp, lagerhållning och försäljning av el- och vvs-artiklar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Sven Erik Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Johan Markus Gunnar som är född 1975 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Skruven i Sala Aktiebolag har 556628-9145 som sitt organisationsnummer.