Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556630-6642 är organisationsnummer för företaget Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag finns i.

Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-07-29 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0224-21320 eller genom brev på följande adress:
Kumlav. 2, 733 93, Sala

Bolaget skall bedriva vård, behandling och rehabilitering inom området vård och omsorg samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Behandlingshemmet Silvertärnan Aktiebolag och det är Andersson, Sten Ove som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östh, Ann-Mari Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Östh, Maria Carolin som är född 1981 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,