Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum)

Västmanlands län

Information

556635-3602 är organisationsnummer för bolaget Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum) finns i.

Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum) har varit registrerat sedan 2002-12-20 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum) så kan ni göra det på telefon genom 0292-71193 eller genom brev på följande adress:
Torgv. 6, 740 46, Östervåla

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gladén Livs Aktiebolag (Coop Konsum) och det är Gladén, Ingrid Anneli som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gladén, Bengt-Olof som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,