Sala Kaross Lack Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Sala Kaross Lack Aktiebolag är ett bolag som finns i Sala. I Sala Kaross Lack Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bouvin, Gustav Håkan som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Pettersson, Gun Dera som är född 1950 och har titeln VD, Pettersson, Gun Dera som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jan Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Erik Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lars Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotBohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sala Kaross Lack Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sala Kaross Lack Aktiebolag på telefon 0224-57700.

Bolaget skall bedriva fordons- och industrilackeringar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sala Kaross Lack Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sala Kaross Lack Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sala Kaross Lack Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-27 och Sala Kaross Lack Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-03-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sala Kaross Lack Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bouvin, Gustav Håkan -Pettersson, Jan Inge Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Sala Kaross Lack Aktiebolag har 556639-3087 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.