Brybergs Entreprenad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Brybergs Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Brybergs Entreprenad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Brybergs Entreprenad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Brybergs Entreprenad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-02-13. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som Brybergs Entreprenad Aktiebolag ska trivas.

Brybergs Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-27. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad, hållande av fjäderfä och därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brybergs Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-02-27.

Idag är Brybergs Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Brybergs Entreprenad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5514313.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Brybergs Entreprenad Aktiebolag är Viklund, Per Olof som är född 1944 och har titeln Likvidator, Persson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Brybergs Entreprenad Aktiebolag har 556640-0601 som sitt organisationsnummer.