Proaktiv Progress i Sala AB

Västmanlands län

Information

Proaktiv Progress i Sala AB är ett av många verksamheter som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Proaktiv Progress i Sala AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Proaktiv Progress i Sala AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-09.

Proaktiv Progress i Sala AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-06-26. Men sedan 2003-08-09 så har Proaktiv Progress i Sala AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Esplanaden 14, 733 30, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Proaktiv Progress i Sala AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5412192.

Sala arbetar för att verksamheter som Proaktiv Progress i Sala AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Proaktiv Progress i Sala AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget ska driva konsultverksamhet avseende företagsorganisation, ledning och information, socialt behandlingsarbete, utbildning och handledning, forskning och utvecklingsarbete inkl dokumentation inom ovanstående område. Bolaget ska också driva enheter för vård och omsorg inkl socialt behandlingsarbete samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Proaktiv Progress i Sala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Proaktiv Progress i Sala AB och det är följande personer, Davidsson, Lars Birger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norling, Pär Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Lars Jonas Petter som är född 1977 och har titeln Suppleant, Holmberg, Mattias som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Proaktiv Progress i Sala AB är 556645-3576.