Dekalbolaget i Sala AB

Västmanlands län

Information

556647-1305 är organisationsnummer för verksamheten Dekalbolaget i Sala AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dekalbolaget i Sala AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Dekalbolaget i Sala AB finns i.

Dekalbolaget i Sala AB har varit registrerat sedan 2003-08-26 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dekalbolaget i Sala AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-18.

Dekalbolaget i Sala AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dekalbolaget i Sala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bouvin, Gustav Håkan -Niemi, Pekka Ilmari

Vill ni komma i kontakt med Dekalbolaget i Sala AB så kan ni göra det på telefon genom 0224-19250 eller genom brev på följande adress:
Hyttv. 13, 733 38, Sala

Bolaget skall bedriva reklam och tryckeriverksamhet och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dekalbolaget i Sala AB och det är Bouvin, Gustav Håkan som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Niemi, Pekka Ilmari som är född 1960 och har titeln VD, Niemi, Pekka Ilmari som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Niemi Carlsson, Karl Sebastian som är född 1984 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor