Ingénium Fastighets AB

Västmanlands län

Information

556647-9944 är organisationsnummer för bolaget Ingénium Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingénium Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Ingénium Fastighets AB finns i.

Ingénium Fastighets AB har varit registrerat sedan 2003-09-04 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingénium Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-29.

Ingénium Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingénium Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Ingénium Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5520011 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 35 C, 632 20, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom affärsutveckling och fastigheter, äga och bedriva handel med fastigheter, investeringar i mindre och medelstora företag, bilhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingénium Fastighets AB och det är Hoel, Lars Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Odd Christopher som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Myrholt, Tore som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pröitz, Pål som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Sven Håkan som är född 1972 och har titeln Delgivningsbar person, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln RevisorLyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor