Truenix Technology AB

Västmanlands län

Information

Truenix Technology AB är ett av många företag som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som Truenix Technology AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Truenix Technology AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-07-30.

Truenix Technology AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-09-26. Men sedan 2007-08-30 så har Truenix Technology AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kila Nytorp, 611 90, Ålberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Truenix Technology AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3814466.

Sala arbetar för att företag som Truenix Technology AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Truenix Technology AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolagets verksamhet ska vara att sälja Internettjänster samt IT-konsulttjänster.

Firmatecknare för Truenix Technology AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Truenix Technology AB och det är följande personer, Gripenstedt, Michael Jan Magnus som är född 1975 och har titeln Likvidator, Skarner, Eva Maria som är född 1965 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Truenix Technology AB är 556648-7723.