Silvergruvans Fastighets AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, driva dagligvaruhandel inom verkstadsindustri, tillverkning och försäljning av fordonstillbehör, industrimonage, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Silvergruvans Fastighets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sala så är Silvergruvans Fastighets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 2003-11-10 så skapades Silvergruvans Fastighets AB och företaget är har F-skattsedel Silvergruvans Fastighets AB har haft det sedan 2004-01-29.

Silvergruvans Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-29

556651-5630 är organisationsnummret för företaget som finns i Sala.

Just nu är Silvergruvans Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Silvergruvans Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 070-3358239 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Silvergruvans Fastighets AB är Brantestig, Matts Erik Tommy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Halvarsson, Matz Benny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Björn Roberth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Sahlander, Anny Kristina som är född 1948 och har titeln Revisor, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.