Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB

Västmanlands län

Information

Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hyttan, 733 91, Sala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB Privat, ej börsnoterat.

Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB har idag 556653-0373 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB

Föremålet för bolages verksamhet är att bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Revisionsbolaget Stockholm - Göteborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bernt Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Berit Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .