Stradale AB

Västmanlands län

Information

Stradale AB är ett företag som finns i Sala. I Stradale AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bernt Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Back, Thomas Ingemar Emanuel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Berit Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Åman, Eva Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Stradale AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stradale AB på telefon 0224-18800.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stradale AB av bolagstypen Aktiebolag.

Stradale AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stradale AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och Stradale AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-06-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stradale AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Stradale AB har 556663-9091 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.