STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB är ett av dem. Statusen för STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB är att Bolaget är aktivt.

STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-15. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där företaget finns i jobbar för att företag som STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB ska trivas.

STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13. I Sala så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bygg- och ritkonsultverksamhet, projektering, projektledning, framtagning av ritningar inom byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13.

Idag är STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0224-13799.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB är Stidelius, Sven-Inge som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Stidelius, Ulla Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

STIDELIUS Bygg & RitKonsult AB har 556664-1287 som sitt organisationsnummer.