Magnasoft Consulting AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Magnasoft Consulting AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Magnasoft Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Magnasoft Consulting AB är momsregistrerat sedan2004-12-02 och har organisationsnummer 556671-0371.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-3784973 alternativt besöka eller skicka post till Magnasoft Consulting AB på följande adress Brunnsg. 43, 733 31, Sala.

Magnasoft Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-02.

I Magnasoft Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , Leijthoff, Kerstin Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra konsultationer inom systemutveckling, bedriva kursverksamhet inom mjukvaruområdet, försäljning av datorrelaterade produkter och hemelektronik, digital ljud- och videoproduktion samt därmed förenlig verksamhet.