Behandlingshemmet Sellin AB

Västmanlands län

Information

Behandlingshemmet Sellin AB är en verksamhet som finns i Sala. I Behandlingshemmet Sellin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sellin, Nils Andreas som är född 1979 och har titeln VD, Sellin, Nils Allan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sellin, Nils Andreas som är född 1979 och har titeln Suppleant, Persson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Behandlingshemmet Sellin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Behandlingshemmet Sellin AB på telefon 070-7425522.

Bolaget ska bedriva vård enligt SOL (socialtjänstlagen) samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Behandlingshemmet Sellin AB av bolagstypen Aktiebolag.

Behandlingshemmet Sellin AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Behandlingshemmet Sellin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Behandlingshemmet Sellin AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Behandlingshemmet Sellin AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Behandlingshemmet Sellin AB har 556671-1080 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.