Närcon AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sala och Närcon AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Närcon AB är ett av dem. Statusen för Närcon AB är att Bolaget är aktivt.

Närcon AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-04. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Sala där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Närcon AB ska trivas.

Närcon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20. I Sala så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet, tillverkning och utveckling inom mekanisk konstruktion, utföra tjänster inom agroteknik, bedriva skogsbruk, jordbruk och djurhållning, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Närcon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20.

Idag är Närcon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sala.

Vill man komma i kontakt med Närcon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Närcon AB är Näsbom, Rickard Bror Arne som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsbom, Karin Birgitta som är född 1980 och har titeln Suppleant, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Närcon AB har 556671-7152 som sitt organisationsnummer.