Järnhästens Transport AB

Västmanlands län

Information

Järnhästens Transport AB är ett bolag som finns i Sala. I Järnhästens Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kym, Per Werner som är född 1959 och har titeln VD, Kym, Per Werner som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kym, Katarina Helga Eva-Maj som är född 1963 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Järnhästens Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Järnhästens Transport AB på telefon 0224-745121.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Järnhästens Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Järnhästens Transport AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Järnhästens Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Järnhästens Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Järnhästens Transport AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Järnhästens Transport AB har 556673-0726 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.