SÅBEL AB

Västmanlands län

Information

SÅBEL AB är ett bolag som finns i Sala. I SÅBEL AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Filipsson, Jan Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ejnarsson, Jan Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Erik Benny Lorentz som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SÅBEL AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SÅBEL AB på telefon 070-2456764.

Bolaget skall bedriva jordbruk och entreprenadverksamhet inom lantbruk- och byggnadsunderhåll, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är SÅBEL AB av bolagstypen Aktiebolag.

SÅBEL AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SÅBEL AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-07 och SÅBEL AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SÅBEL AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

SÅBEL AB har 556678-5639 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.