Sala Åkeri AB

Västmanlands län

Information

556682-5682 är organisationsnummer för verksamheten Sala Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sala Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Sala Åkeri AB finns i.

Sala Åkeri AB har varit registrerat sedan 2005-06-30 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sala Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Sala Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sala Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sala Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6425737 eller genom brev på följande adress:
Tallg. 18, 733 37, Sala

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sala Åkeri AB och det är Nordenvall, Leif Roger som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenvall, Angelica Viola Sofia som är född 1980 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,