Gräv ERU AB

Västmanlands län

Information

556683-7521 är organisationsnummer för bolaget Gräv ERU AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gräv ERU AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Gräv ERU AB finns i.

Gräv ERU AB har varit registrerat sedan 2005-07-13 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gräv ERU AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-20.

Gräv ERU AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gräv ERU AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Gräv ERU AB så kan ni göra det på telefon genom 0224-52150 eller genom brev på följande adress:
Kyllinge Solbacken 135, 733 92, Sala

Bolaget skall bedriva gräv- och transportverksamhet, uthyrning av maskinförare samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gräv ERU AB och det är Snellman, Henry Roger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Billman, Erik Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Ulf Ove som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor,