Sala Stålkonstruktioner AB

Västmanlands län

Information

556689-7624 är organisationsnummer för bolaget Sala Stålkonstruktioner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sala Stålkonstruktioner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Sala Stålkonstruktioner AB finns i.

Sala Stålkonstruktioner AB har varit registrerat sedan 2005-11-08 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sala Stålkonstruktioner AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-27.

Sala Stålkonstruktioner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sala Stålkonstruktioner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sala Stålkonstruktioner AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3237011 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 4, 733 38, Sala

Bolaget ska tillverka och montera olika stålkonstruktioner, driva uthyrning av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sala Stålkonstruktioner AB och det är Soro Fernandez, Kent Ulrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Soro Fernandez, Sandra Pernilla som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sahlander, Anny Kristina som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,