Vadholmens Konsult och Skog AB

Västmanlands län

Information

Vadholmens Konsult och Skog AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där Vadholmens Konsult och Skog AB finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vadholmens Konsult och Skog AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Vadholmens Konsult och Skog AB har haft sedan 2005-12-01. Vadholmens Konsult och Skog AB har funnits sedan och 2005-12-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vadholmens Konsult och Skog AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kumla Vad 141, 733 98, Ransta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0224-20107.

Sala arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vadholmens Konsult och Skog AB Privat, ej börsnoterat.

Vadholmens Konsult och Skog AB har idag 556691-0013 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Vadholmens Konsult och Skog AB

Konsultrörelse med rågivning i affärsstrategiska frågor. Förvaltning och drift av arrenderad skog och jordbruksmark. Förvaltning och handel med värdepapper och andelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Vadholmens Konsult och Skog AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Matz, Gustav Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Matz Boiardt, Ingrid Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Boiardt, Åsa Anncharlott som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hellström Cassergren, Britt Hedvig som är född 1956 och har titeln Revisor, .