M. Ekholms Bygg AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fast egendom, förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M. Ekholms Bygg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sala så är M. Ekholms Bygg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Sala arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sala och i Västmanlands län. Redan 2006-01-17 så skapades M. Ekholms Bygg AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556696-7468 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sala.

Just nu är M. Ekholms Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med M. Ekholms Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 0224-20366 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom M. Ekholms Bygg AB är Ekholm, Karl Mikael Rickard som är född 1972 och har titeln VD, Ekholm, Karl Mikael Rickard som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlind, Per Morgan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisor, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.