GVK Regulatory AB

Västmanlands län

Information

GVK Regulatory AB är ett företag som finns i Sala. I GVK Regulatory AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wrangel, Gunilla Viktoria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlin, Karin Viktoria som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Wrangel, Hans Wolmar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlin, Erik Olof Vänne som är född 1927 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Linér, Karl Anders Arne som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med GVK Regulatory AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå GVK Regulatory AB på telefon .

Bolagets verksamhet ska var att ge rådgivning till läkemedelsföretag beträffande erhållande och upprätthållande av marknadsgodkännanden för läkemedel.

Idag är GVK Regulatory AB av bolagstypen Aktiebolag.

GVK Regulatory AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Sala arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

GVK Regulatory AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-23 och GVK Regulatory AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för GVK Regulatory AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

GVK Regulatory AB har 556698-6609 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.