G. Lundgren Media i Sala AB

Västmanlands län

Information

G. Lundgren Media i Sala AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Sala som är den kommunen där G. Lundgren Media i Sala AB finns. I Sala så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. G. Lundgren Media i Sala AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. G. Lundgren Media i Sala AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till G. Lundgren Media i Sala AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-6711710.

Sala arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är G. Lundgren Media i Sala AB Privat, ej börsnoterat.

G. Lundgren Media i Sala AB har idag 556698-9827 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för G. Lundgren Media i Sala AB

Bolaget skall bedriva försäljning av tidningsprenumerationer för dags-, vecko- och månadspress, utföra konsultarbete inom mediabranschen, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I G. Lundgren Media i Sala AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren Rådström, Sven Göran som är född 1965 och har titeln VD, Lundgren Rådström, Sven Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Bengt Erik Gunnar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln Revisor, Cagi AB som är född och har titeln Revisor, .