Cool Byggsolution AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Cool Byggsolution AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sala här finns det många olika Aktiebolag. Cool Byggsolution AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Sala jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Cool Byggsolution AB är momsregistrerat sedan2007-01-25 och har organisationsnummer 556701-6703.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-226089 alternativt besöka eller skicka post till Cool Byggsolution AB på följande adress Mölndalsv. 42, 412 63, Göteborg.

Cool Byggsolution AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-01-25.

I Cool Byggsolution AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Runa Maria som är född 1925 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara byggverksamhet och bygg och mark entreprenadverksamhet, hantering av fakturor, samt utveckla, marknadsföra och sälja produkter och tjänster för tryckindustrin och därmed förenlig verksamhet.