Wilhelmssons Kök & Bar AB

Västmanlands län

Information

556702-1018 är organisationsnummer för företaget Wilhelmssons Kök & Bar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wilhelmssons Kök & Bar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sala som är den kommunen som Wilhelmssons Kök & Bar AB finns i.

Wilhelmssons Kök & Bar AB har varit registrerat sedan 2006-04-13 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wilhelmssons Kök & Bar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-29.

Wilhelmssons Kök & Bar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sala som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wilhelmssons Kök & Bar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Wilhelmssons Kök & Bar AB så kan ni göra det på telefon genom 0224-17473 eller genom brev på följande adress:
Brunnsg. 26, 733 31, Sala

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wilhelmssons Kök & Bar AB och det är Wilhelmsson, Björn Erik Tommy som är född 1982 och har titeln VD, Wilhelmsson, Björn Erik Tommy som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Mats Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wilhelmsson, Yvonne Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andrée, Carina Maria som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor