Via dela rosa AB

Västmanlands län

Information

I Sala finns det ett Aktiebolag som heter Via dela rosa AB. Det finns flera bolag som liknar Via dela rosa AB i Västmanlands län. Sala är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2006-08-18 så har Via dela rosa AB varit registrerat. Idag är Via dela rosa AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sala.

Vill man komma i kontakt med Via dela rosa AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Albert Målares g. 2, 733 91, Sala. Vi ni istället prata med Via dela rosa AB så kan ni göra det på 0224-740480.

Bolaget ska bedriva familjehem, personutredningar inom psykosocial verksamhet, uthyrning av socionomer, terapeutisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lantz, Anna Sofia Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Yngve Jonny som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Via dela rosa AB har 556708-9254 som sitt organisationsnummer.