El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB

Västmanlands län

Information

El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB är ett av många verksamheter som finns i Sala. Det är nämligen den kommunen som El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-12-07.

El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-08-29. Men sedan 2006-12-07 så har El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vallag. 7, 733 33, Sala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6977666.

Sala arbetar för att verksamheter som El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva elektriskt nymontage inom processindustrin, byggverksamhet, telecomarbete, revisionsbesiktningar inom lant- bruk samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB och det är följande personer, Ihrfors, Joakim Greger som är född 1980 och har titeln VD, Ihrfors, Joakim Greger som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pär Magnus Oscar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fjärrstrand, Ruth Anette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ihrfors, Elin Anna Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor.Eriksson, Gunborg Elisabet som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för El Kraft Teknik & Konsult i Sala AB är 556709-7935.